Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DOS 2.9.0
#11
(04-Feb-2020, 00:10)Bbnsound Wrote:
(03-Feb-2020, 23:04)cudifying Wrote: Still not showing up in the app for me

Same. I'll try tomorrow again.

(04-Feb-2020, 04:00)lilililililililililililil Wrote:
(03-Feb-2020, 23:04)cudifying Wrote: Still not showing up in the app for me


same.
how incompetent is this company?

seriously considering returning the damn eggs.


It's now showing up for me, didn't have to reset my Phantoms or anything!
Reply
#12
Updated my two Reactors and two Golds without any issues. Good going here so far. I'd say this is the maintenance release before AirPlay 2 Wink
Devialet Phantom Gold Duo | Devialet Phantom Reactor 600 Duo | 4x HiFiBerry DietPi/Shairport endpoints & low-cost passive speakers — Roon
Reply
#13
let's wait again 1 year to have airplay 2 ...
Reply
#14
(04-Feb-2020, 04:00)lilililililililililililil Wrote:
(03-Feb-2020, 23:04)cudifying Wrote: Still not showing up in the app for me


same.
how incompetent is this company?

seriously considering returning the damn eggs.
I dare you to!!

- Tristan -
Reply
#15
Simply contact customer support to have the update pushed to your Phantoms as I did.


2-Channel Audio: 
• Duo Devialet Phantom Reactor 900 • miniDSP SHD-Studio • Apple 2018 Mac Mini / Roon • G-Tech External 4TB 3.5” hard drive • Silent Angel Bonn N8 • Mistral Audio W-3900
Reply
#16
I have restarted just one on my devices (holding for 7 seconds the rear button), then all my devices have been automatically updated.
Reply
#17
Someone know what is ?

"Added "Reboot" and "Reset to factory" buttons on the embedded webpage"

Thanks
Reply
#18
(04-Feb-2020, 19:54)Furtado Wrote: Someone know what is ?

"Added "Reboot" and "Reset to factory" buttons on the embedded webpage"

Thanks
It refers to this: https://devialetchat.com/Thread-Phantom-...web-server
Reboot and reset to factory added to the web server page.
Reply
#19
I was able to get my reactors to update to 2.9.0 today but can't them to play in stereo now?
Anyone else having this issue?

Sent from my LM-V450 using Tapatalk
Reply
#20
(05-Feb-2020, 05:09)Jon Wrote: I was able to get my reactors to update to 2.9.0 today but can't them to play in stereo now?
Anyone else having this issue?

Sent from my LM-V450 using Tapatalk
No. That’s funny. You should call the CS.
I have a Golds 2x in stereo, one Classic and one Reactor. After the update everything came back exactly as before the firmware change.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)